Näin palvelemme / Tietoa sivujen toiminnoista

Päätoimialaamme on elektroniikan komponenttien maahantuonti ja tukkumyynti. Myymme myös elektroniikka-alan työkaluja ja mittalaitteita.

Vahvinta aluettamme on komponenttien myynti osakokonaisuuksina asiakkaille, jotka tilaavat rivimääräisesti paljon komponentteja yhä uudestaan eri projekteihin, samalla kokoonpanolla. Näitä asiakkaita ovat erityisesti koulut.

Pystymme tarvittaessa tallentamaan asiakkaittemme osakokoonpanot asiakkaan itse antamalla tunnuksella, jolloin asiakas voi tehdä tilauksen uudestaan käyttäen vain osakokoonpanon tunnusta. Tämä säästää huomattavasti asiakkaan tarvitsemaa rivien käsittelyaikaa, jonka lisäksi tulkinnasta johtuvia harmittavia tilausvirheitä tule käytännössä lainkaan. Lähetteelle ja/tai laskulle voidaan asiakkaan niin halutessa merkitä asiakkaan oma tuotetunnus riveittäin tai asiakkaan osakokoonpanon nimi kyseiselle osakokoonpanolle.

Mahdollisuuksiemme mukaan tutkimme jopa kytkentätasolla asiakkaamme projektin, oikeiden komponenttivalintojen varmistamiseksi.

Toimitusohjelmassamme on myös lukuisia julkisiin kytkentöihin kuten Ideaportin elektroniikkaohjeisiin perustuvia osakokoonpanoja, joita myymme asiakkaan pyynnöstä myös pussitettuna per sarja (tietyin minimimäärin).

Tietoa Ideaport-sarjoista ym. (pdf)
Suosituimpien Ideaport-sarjojen hinnasto (pdf)

Kysy lisätietoja: myyntiAtboreaselectronics.fi

Myymämme komponentit ovat tunnettuja merkkituotteita. Suurimman osan peruskomponenteista toimitamme varastosta. Olemme keskittäneet ostomme vain muutamaan isoon eurooppalaiseen toimittajaan, joiden toimitussortimentti on kuitenkin n. 350 000 erilaista tuotetta elektroniikan alalta, jotka saamme kahden työpäivän sisällä postitettua asiakkaalle .

Laitteiden valmistajille ja komponenttien alihankkijoille: Tuotteita jotka eivät täytä RoHS-direktiiviä on enää murto-osa. Lähes kaikille internetsivuillamme punaisella RoHS-tunnuksella (= ei RoHS hyväksytty = yleensä loppuvarasto) tuotteelle on saatavissa RoHS-direktiivin täyttävä tuote, mutta varmista kysymällä.Internetsivut:

Sivusto ei käytä evästeitä. Sivusto muistaa tuotteiden rivitiedot ja mahdolliset asiakastiedot käyttäen LocalStorage-tekniikkaa (JavaScript). Kaikki tiedot jotka koneelle tallentuvat, ovat aina ja vain asiakkaan itsensä tallentamia. Asiakas voi itse poistaa kaikki tiedot, eikä asioinneista jää tämän jälkeen mitään tietoja asiakkaan koneelle.

Näiden uusien sivujen täysin uniikki piirre on oikealla laidalla oleva palsta. Kyseessä on tuotehaun ja tuotteiden keruulistan muodostama työkalu. Näkymää voi vaihtaa nopeasti keskenään "Lista" ja "Haku" painikkeilla. Sivuilta on muuten karsittu erilliset painikkeet aivan minimiin. Klikkaile hakutulosten, hinnastosivujen- ja myöhemmin keräämiesi tuotteiden rivejä, niin huomaat miten automaattisesti työkalu auttaa tuoteryhmien ja tuoterivien löytämisessä.

Tuotteet kerätään "Listalle", jonka sisällön lähetys meille vaatii asiakkuuden ja salasanan. Salasanan listan lähetykseen saat meiltä ja kyseinen lyhyt salasana on annettava jokaisella lähetyskerralla. Salasana on hyvä pitää erillään piilossa. Salasanan saa (vain) meiltä uudestaan. Käytäthän vain organisaation tunnettua sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa salasanan kyselyyn. Tuotteita voi keräillä listalle, vaikka et olisikaan saanut vielä salasanaa.

Lista toimii täysin staattisesti ilman kirjautumisia ja lista muistaa rivit, vaikka sulkisit selaimen vahingossa. Tämä matalan kynnyksen toimintotapa sopii kiireiseen työympäristöön, jonka puitteissa komponenttitarpeita tulee eteen töiden edetessä ja niitä pitää laittaa ylös pikku hiljaa.

Lähetetty lista on aina tiedustelu, joka ei sido kumpaakaan osapuolta mihinkään. Vastaamme tarjouksella ja toimitustiedoilla (yleinen vaatimus myös julkishallinnolla). Sivuilla olevat hinnat on pyritty ilmoittamaan niin huolellisesti ja paikkansa pitävinä kuin mahdollista, mutta pidätämme oikeuden hintamuutoksiin.

Hintojen alennusprosenttien mukaiset yksikköhinnat ilmestyvät näkyviin kun viet hiiren keltaisen alennusprosenttimerkinnän päälle:

ALET.jpg

Pitkien listojen kuten vastusarvojen selailuun kannattaa käyttää sivun alareunan selaustyökalua:
SPDT15B.jpg

Koska kaikki syötetyt tiedot näkyvät selain- ja konekohtaisina, ei samaa asiakasnumeroa käytettäessäkään organisaation toinen käyttäjä (esim. saman koulun toinen opettaja) näe toisen opettajan keräämiä rivitietoja. Näin ollen yhteystieto (sähköpostiosoite) on hyvä lisätä, jos samasta organisaatiosta on useita tilaajia.

Käytetystä tekniikasta johtuen listalle kerätyn tuotteen hinta ei päivity (toistaiseksi). Hinta on siis mahdollisesti muuttunut tai tuote jopa poistunut, jos pidät tuotetta pitkään listalla. Jos haluat tarkistaa muutokset, paina tuotteen riviä listalla. Lista sisältää linkit tuotteiden tuoteryhmiin ja hinnaston riveille. Linkit näyttävät mihin tuoteryhmään tuote on kuulunut, vaikka tuote olisi poistunut. Voit löytää tällä ominaisuudella mahdollisen vastaavan tuotteen tai vastaavia tuotteita lisää.

Rakennussarjojen sisällöistä kannattaa edelleenkin sopia puhelimessa tai sähköpostilla. Sivuston toiminnoilla voi kuitenkin etsiä hyvin nopeasti erillisiä komponentteja ja laittaa niitä ylös, toisin kuin erikseen kirjoittamalla. Toimintoa kannattaakin käyttää erillisten komponenttitarpeiden lähettämisessä, etu- tai jälkikäteen sarjatilausten lisäksi.

Sivustoilla käytetyn uusimman tekniikan johdosta sivusto ei toimi puhelimien selaimilla. Parhaan toimintakokemuksen saat Firefox-selaimella.


Powered by Sumppi